lobby view
Honorable Mention, IDEA Awards 2019 – Corporate Over 35,000 s.f.
ClientDominion
ScopeFinish Palette, Construction Documentation and Furniture in the Riverside Building Breakrooms

About This Project

Client Ask: Cornerstone Architecture & Interior Design was hired by Dominion Energy to renovate the fourth-floor reception area and custom desk, 3rd and 4th floor restrooms and break rooms, and 3rd floor video conferencing room at the Clearinghouse Building on the Tredegar Campus.

Challenge:The Design Team was tasked with keeping the current Dominion standards, but incorporating the timeless, main stay finishes of the Clearinghouse, to retain building identity. A fresher, neutral base to the finish palette changed the brightness of the space without replacing any lighting.

Our Solution: The new custom wood reception desk was designed to welcome guests coming off the elevator to be the first stop for guest check-in. It was to match the finishes of the existing custom wood and metal paneled logo wall. Each break room also received a complete finish makeover, outfitted with coffee bars, microwaves, subzero refrigeration, healthy vending machines, and ample counter space for banquet or potluck gatherings.